Julia

God Jul

Yoga och ridning – 3 härliga dagar i Tiveden.

På Ösjönäs erbjuder vi ridning på islandshäst och andra töltande raser. Vi är omgivna av de skyddade vilda skogarna i Tiveden. Vi rider fram bland stenar med mjukaste mossa, klara sjöar och hänförande utsikt på stigar som använts sedan urminnes tider.

Ge dig själv ett par dagar i underbar natur – vi äter gott, andas, vandrar, yogar, badar och rider. Får tillfälle att stanna upp och att ta in livet med alla sinnen.

Ridningen kommer vara i skog – på stig och skogsväg. Vi rider i alla gångarter. De här dagarna passar därför de som är villiga att hänga med på det. Yogan är inspirerad av kundalni-, medicinsk- och yinyoga. Inga tidigare erfarenheter av yoga, qi gong eller meditation är nödvändig.

Program:

26 Aug: Ankomst Ösjönäs under eftermiddagen, du har ditt rum från kl 14. Vi möts vid 14.30 i stallet och rider en kortare runda  i skogarna runt Ösjönäs. Middag serveras kl 19. 

27 Aug: Vi samlas innan frukost för ett mindfulness pass vid sjön. Det är Qi Gong inspirerade andningsövningar och meditation i rörelse, ett underbart sätt att vakna.

Frukost serveras kl 8-9.30

Guidad vandring och yoga i Tivedens Nationalpark. Vi tar med lunch och fika.

Under eftermiddagen är det återigen dags för ridning, vi hämtar hästar tillsammans och rider. 

Middag serveras kl 19

Bastu och badtunna är varm för er efter middagen

28 Aug: Frukost serveras kl 8-9.30

Kl 10 Yoga och meditation, vi avslutar med lättare lunch ca 12

Vad behöver jag ta med mig?

Ta med kläder för yoga inne, varma kläder som tillåter rörelse ute i alla väder, gummistövlar/kängor, ridkläder, badkläder, en liten ryggsäck samt vattenflaska. Ficklampa kan också vara bra att ha under hösten.